Gave voorstellingen voor Jumpfans

Tips voor Jumpfans! The Sleeping Beauty is nauwelijks voorbij en er staat alweer een volgende voorstelling in de planning. Binnenkort zal Don Quichot in ons theater ten strijde trekken tegen windmolens!

FEBRUARI 2018

Don Quichot
Geen ballet dat beter helpt tegen de winterblues dan Don Quichot. Voor dit ballet moeten de dansers niet alleen steengoed kunnen dansen, ze moeten ook goed kunnen acteren! Don Quichot heeft flitsende sprongencombinaties, duizelingwekkende pirouetten en kittige spitzenvariaties. Alle kans voor de dansers om technisch te schitterend dus! 

wanneer: vanaf 13 februari 2018
waar: Nationale Opera & Ballet
tijdsduur: 2:55 incl. 2 pauzes
Klik hier voor kaartjes en meer informatie

DQ
Sancho Panza

MAART 2018

In the Future
De Junior Company toont haar talent tijdens deze bijzondere voorstelling. Dit gaat om een “triple bill”, oftewel drie balletten tijdens één avond. Hans van Manen maakt het ballet In the future al in 1986 en nu wordt deze gedanst door Het Nationale Ballet. Juanjo Arques is oud-danser van Het Nationale Ballet en hij maakt een nieuwe choreografie, speciaal voor de junioren. En echt klassiek ballet mag natuurlijk in dit programma niet ontbreken, daarom worden er fragmenten uit Napoli gedanst, een klassieker van de choreograaf August Bournonville.

wanneer: vanaf 10 maart 2018
waar: verschillende theaters in Nederland
Klik hier voor kaartjes en meer informatie

In the Future

APRIL 2018

GRIMM
Hiphop meets ballet. GRIMM gaat over twee jongens die in een fantasiewereld belanden, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen waarbij allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen denderen in een geestige parade van sprookjesfiguren. Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen, zoals in alle sprookjes, een grote rol.

wanneer: vanaf 11 april 2018
waar: verschillende theaters in Nederland
Klik hier voor kaartjes en meer informatie

GRIMM
GRIMM