Gave voorstellingen voor Jumpfans

Tips voor Jumpfans!

 

MAART 2018

In the Future
De Junior Company toont haar talent tijdens deze bijzondere voorstelling. Dit gaat om een “triple bill”, oftewel drie balletten tijdens één avond. Hans van Manen maakt het ballet In the future al in 1986 en nu wordt deze gedanst door Het Nationale Ballet. Juanjo Arques is oud-danser van Het Nationale Ballet en hij maakt een nieuwe choreografie, speciaal voor de junioren. En echt klassiek ballet mag natuurlijk in dit programma niet ontbreken, daarom worden er fragmenten uit Napoli gedanst, een klassieker van de choreograaf August Bournonville.

wanneer: vanaf 10 maart 2018
waar: verschillende theaters in Nederland
Klik hier voor kaartjes en meer informatie

In the Future

APRIL 2018

GRIMM
Hiphop meets ballet. GRIMM gaat over twee jongens die in een fantasiewereld belanden, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen waarbij allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen denderen in een geestige parade van sprookjesfiguren. Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen, zoals in alle sprookjes, een grote rol.

wanneer: vanaf 11 april 2018
waar: verschillende theaters in Nederland
Klik hier voor kaartjes en meer informatie

Grimm
GRIMM

OKTOBER 2018

De kleine grote kist
Wat gebeurt er als een boek zo spannend is dat het verhaal werkelijkheid lijkt?
En wat gebeurt er als de kist ineens gaat bewegen?

Op een zolder zit een meisje alleen. Ze verveelt zich. Ze leunt tegen een grote kist. Dan hoort ze opeens rare geluiden. Uit de kist komen twee fantasievriendjes gesprongen. Ze bedenken een plan. Waar kun je spelen? Waar kun je dansen? Waar kun je alles zijn wat je wilt zijn? Ze gaan met elkaar iets heel groots maken. Ze maken een...

wanneer: vanaf 19 oktober 2018
waar: Nationale Opera & Ballet
Klik hier voor meer informatie

Kleine grote kist