Jump Dansdag 2020

Notenkraker

Algemeen:

 

Wat:                     Jump Dansdag
Wanneer:             zaterdag 13 juni 2020
Hoe laat:              9.30 – 16:00 uur (verschilt per leeftijdsgroep)
Waar:                   Nationale Opera & Ballet 
Voor wie:              alle Jumpfans
Kosten:                gratis voor Jumpleden
Kosten ouders, broertjes, zusjes en andere geïnteresseerden: € 5 p.p. voor de voorstelling

Jij komt toch ook dansen tijdens de Dansdag?!

Opgeven voor de Dansdag kan van 27 februari t/m 31 mei 2020

Fans kunnen zich – in hun eigen leeftijdsgroep – opgeven via een link. Deze link ontvang je per mail op 27 februari. Zoek jouw leeftijdscategorie en geef je op! Geen mail ontvangen? geef dit dan aan bij jump@operaballet.nl.

Wil jij ook naar de dansdag, maar geen Jumplid? Dat kan als volgt:

Wordt lid van Jump
In de bevestigingsmail van jouw lidmaatschap kan jij gratis kaartjes halen voor de Jump Dansdag.


BEKIJK HIER ALLE INFORMATIE PER LEEFTIJDSGROEP.


Programma
Doe mee aan de leukste dag van het jaar: de Jump Dansdag. Op 13 juni zijn alle Jumpfans van harte welkom in Nationale Opera & Ballet. Dit jaar staat alles in het teken van Notenkraker & Muizenkoning, een magisch ballet waarin schaatsers zwieren over de gracht, muizen vechten met speelgoedsoldaatjes en een toverlantaarn voert je naar verre landen. In december 2020 is dit ballet te zien in ons theater!

Dansworkshops (Tijden wisselen per groep)
Jumpleden kunnen gratis meedoen aan een dansworkshop in Nationale Opera & Ballet. Zij kunnen zich hiervoor aanmelden via een link die naar Jumpleden is gemaild op 27 februari. Heb jij deze nooit ontvangen? Mail dan naar jump@operaballet.nl.

Voorstelling 13:15 – 14:00 uur
Om 13.15 uur geeft de Balletacademie, de Junior Company en Het Nationale Ballet een speciale voorstelling. Jumpfans hoeven geen kaartje te kopen en mogen gratis naar binnen. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s mogen voor €5,- per persoon naar de voorstelling.

KOOP KAARTEN

Rondleiding
Tijdens de dansworkshop kunnen de ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s die achterblijven mee met een rondleiding door Nationale Opera & Ballet. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek de schatkamers van het theater. De rondleiding duurt een uur en een kaartje is €4,- per persoon.

KOOP KAARTEN

Naast de voorstelling en rondleiding is er ook veel te beleven in de foyer. Zo is er een mogelijkheid om met dansers op de foto te gaan. De winkel is weer gevuld met toffe balletspulletjes en er is natuurlijk een spitzenverkoop. Hier zijn oude gedragen spitzen te koop van verschillende ballerina’s van Het Nationale Ballet. Deze spitzen zijn ter decoratie en niet om zelf te dragen. De opbrengst komt ten goede aan het spitzenfonds.