Jump Dansdag 2017

Kom naar de leukste dag van het jaar: de Jump Dansdag. Op 24 juni zijn alle Jumpfans van harte welkom in Nationale Opera & Ballet.  Deze Dansdag staat in het thema van het ballet The Sleeping Beauty. Dit prachtige sprookjesballet over de schone slaapster Aurora zal volgend seizoen gedanst worden door Het Nationale Ballet.

Jump Dansdag 2017

Algemeen
Wat:                      Jump Dansdag
Wanneer:              zaterdag 24 juni
Hoe laat:                9.30* – 15.30* uur
Waar:                    Nationale Opera & Ballet
Kosten:                 gratis voor Jumpfans, ouders en familie kunnen apart een kaartje kopen voor de uitvoering en/of rondleiding

Aanmelden
Inschrijving voor de workshops is sinds 10 juni gesloten. Je kan je nog wel aanmelden voor de uitvoering, de workshops en rondleidingen!

Workshops
Er zijn weer leuke workshops te volgen per leeftijdsgroep! Kijk op deze pagina voor meer informatie over de workshops voor verschillende leeftijdsgroepen:

Workshops


Uitvoering
Een belangrijk onderdeel van de Dansdag is de uitvoering door Het Nationale Ballet. Deze voorstelling vindt plaats van 13.15 tot 14.00 uur. Ook ouders, broertjes en zusjes van Jumpfans kunnen deze speciale voorstelling bijwonen. Zij kunnen voor deze voorstelling tickets kopen à € 5 per persoon. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, wees er dus snel bij.

Koop kaarten

Rondleiding voor ouders
Ouders van Jumpfans bieden we de mogelijkheid om tijdens de Dansdag een rondleiding achter de schermen te volgen voor €4,- per persoon. Terwijl uw zoon of dochter meedanst in een themaworkshop, verkent u zelf het theater vanaf een hele andere kant. De rondleidingen duren één uur en laten de schatkamers van ons theater zien. Ook hier geldt dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is:

Rondleiding 10:00  Rondleiding 11.45     

*de rondleiding van 14:30 zit vol

De winkel met leuke balletspulletjes is open en er is een spitzenverkoop waarbij oude gedragen spitzen te koop zijn van verschillende ballerina’s van Het Nationale Ballet. Deze spitzen zijn ter decoratie en niet om zelf te dragen. De opbrengst komt ten goede aan het Spitzenfonds.

Mis deze te gekke dag niet!


* iedere groep begint en eindigt op een ander tijdstip.