Jump Dansdag 2018

Aanmelddeadline verschoven naar 6 juni!

Algemeen

Wat: Jump Dansdag
Wanneer: zaterdag 16 juni
Hoe laat: 9.30* – 15.30 uur
Waar: Nationale Opera & Ballet
Voor wie: alle Jumpfans
Kosten: voor Jumpfans gratis
Kosten ouders, broertjes, zusjes en andere geïnteresseerden: € 5,- p.p. voor de voorstelling

* iedere groep komt op een ander tijdstip binnen. 

Opgeven voor de Dansdag kan van 19 april tot en met 31 mei 2018
Aanmelddeadline verschoven naar 6 juni

Programma
Doe mee aan de leukste dag van het jaar: de Jump Dansdag. Op 16 juni zijn alle Jumpfans van harte welkom in Nationale Opera & Ballet. Dit jaar staat de Dansdag in het teken van Cinderella, het sprankelende sprookjesballet van Christopher Wheeldon. In december 2018 te zien in ons theater!

Er zijn weer leuke workshops te volgen en ook in de foyer van Nationale Opera & Ballet is van alles te beleven. Voor ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden organiseren we verschillende activiteiten. Zo is er een rondleiding achter de schermen te volgen door Nationale Opera & Ballet én kunnen balletfans met dansers op de foto.

De winkel met toffe balletspulletjes is open en er is een spitzenverkoop waarbij oude gedragen spitzen te koop zijn van verschillende ballerina’s van Het Nationale Ballet. Deze spitzen zijn ter decoratie en niet om zelf te dragen. De opbrengst komt ten goede aan het Spitzenfonds.

Hoe kan je meedoen als Jumpfan?
Jumpleden ontvangen op 19 april een nieuwsbrief met een link van ons. Klik op de link, zoek je leeftijdsgroep en geef je op! Heb je geen mail ontvangen, meld dit dan bij jump@operaballet.nl. Check ook even je spambox.

Wil jij met een vriend(innetje) de Dansdag beleven? Stuur ons dan een mailtje met beide namen vóór 31 mei 2018. Je kunt alleen samen in een groep deelnemen als je tot dezelfde leeftijdsgroep behoort. Zorg er wel voor dat dit vriendje of vriendinnetje ook Jumplid is en zich heeft opgegeven voor de Dansdag.

We hebben er zin in!


 

Ben je nog geen lid of verloopt je lidmaatschap binnenkort?
Meld je hier (opnieuw) aan. Wanneer je het bedrag van 12,50 hebt overgemaakt, zal je een e-mail ontvangen met daarin wat vragen over het lid. Zodra je deze e-mail hebt beantwoord, ontvang je van ons een e-mail waarmee je je kunt opgeven voor de Jump Dansdag.

Let op! Soms duurt het aanmelden wat langer dan gewenst. De bevestigingsmail laat dan even op zich wachten.  

 

JUMP flyer