Nieuw seizoen nieuwe dansers

én promoties!

Een nieuw seizoen gaat altijd samen met de introductie van nieuwe dansers en promoties. Wie is nieuw en wie is in rang gestegen?

We verwelkomen Constantine Allen als nieuwe eerste solist. Constantine danste in februari al als gastsolist in Don Quichot bij Het Nationale Ballet. Nu komt hij permanent bij ons dansen. Hij is geboren in de Verenigde Staten, maar verhuisde al gauw naar Hawaï. Zijn danscarrière begon toen hij vijf jaar oud was. Hij bleek talentvol en studeerde aan verschillende dansacademies. Daarna danste hij bij het Stuttgart Ballet en Les Grands Ballets des Canadiens.

Je ziet hem via deze link in actie!

Constantine

Salome Leverashvili begon in 2016 aan haar eerste jaar in de Junior Company. Een jaar later startte ze als élève bij Het Nationale Ballet. Vanaf deze zomer danst ze in het corps de ballet. Samen met Timothy van Poucke heeft ze al een aantal keer de hoofdrol in Don Quichot gedanst. Dit is heel bijzonder voor zo'n jonge danser!

Salome

Lore Zonderman begint dit seizoen aan haar eerste jaar in de Junior Company. Lore komt uit Antwerpen en heeft daar haar opleiding gevolgd. Daarna is ze naar Londen gereisd om aan de Royal Ballet School haar opleiding te vervolgen. Bij The Royal Ballet heeft ze rollen mogen dansen in De Notenkraker, Giselle en Het Zwanenmeer.

Welkom Lore!

 

Lore

Klik hier voor het volledige tableau de la troupe.