Ouders en familie

Handige informatie over de Jump Dansdag

dansdag

De Dansdag van Jump is het jaarlijks hoogtepunt voor veel balletfans. Op zaterdag 24 juni 2017 zijn alle fans van harte welkom in Nationale Opera & Ballet. We organiseren diverse activiteiten voor de fans in verschillende leeftijdsgroepen.

Voor wie is de Dansdag? Voor Jumpfans
Hoe kan uw kind meedoen? Inschrijving is sinds 10 juni gesloten
Kosten van de Dansdag? Gratis voor Jump leden, ouders en familie kunnen een kaartje kopen voor de uitvoering en/of rondleiding
Wat nemen kinderen mee? Lunch, iets te drinken, balletschoenen,
Omkleden? Thuis, kinderen komen in balletkleding naar Nationale Opera & Ballet
Wil uw zoon of dochter graag bij een vriend(innetje) in de groep? Dat kan als beide kinderen in dezelfde leeftijdsgroep horen. U kunt dit aangeven tijdens het inschrijven.

Let op: iedere leeftijdscategorie komt op een ander tijdstip binnen. Dit doen we om lange wachtrijen te voorkomen. We zouden het erg prettig vinden als u uw kind op tijd komt brengen.

Aanmelden
Inschrijving voor de workshops is sinds 10 juni gesloten

Uitvoering
Een belangrijk onderdeel van de Dansdag is de uitvoering door Het Nationale Ballet. Deze voorstelling vindt plaats van 13.15 tot 14.00 uur. Ook ouders, broertjes en zusjes van Jumpfans kunnen deze speciale voorstelling bijwonen. Zij kunnen voor deze voorstelling tickets kopen à € 5 per persoon. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, wees er dus snel bij.
Uitvoering

Rondleiding voor ouders
Ouders van Jumpfans bieden we de mogelijkheid om tijdens de Dansdag een rondleiding achter de schermen te volgen voor €4,- per persoon. Terwijl uw zoon of dochter meedanst in een themaworkshop, verkent u zelf het theater vanaf een hele andere kant. De rondleidingen duren één uur en laten de schatkamers van ons theater zien. Ook hier geldt dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.
Rondleiding 10:00 Rondleiding 11.45      

Ouders en deelnemers ontvangen een bevestiging per mail. In aanloop naar de Dansdag sturen we nieuwsbrieven met informatie, houd daarom uw mailbox (eventueel junkfolder) in de gaten en neem gerust contact met ons op als u niets heeft ontvangen.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via: jump@operaballet.nl of 020-5518307.