Digitale Dansdag

Dansdag

Dit jaar kan de Jump Dansdag doorgaan! Natuurlijk wel in een iets andere vorm dan normaal. Wij blijven allemaal zoveel mogelijk thuis, daarom is de Dansdag niet in ons theater. Dit vinden wij heel jammer!

MAAR op zaterdag 13 juni organiseren wij tóch twee workshops waar je thuis aan mee kunt doen! Het thema van de workshop is de Notenkraker en Muizenkoning. Van 11:00 - 11:45 uur geeft Florianne de workshop voor 7-10 jaar en van 12:00 - 13:00 uur geeft Florianne de workshop voor 11+ jaar. Doe jouw mooiste danskleding aan, maak ruimte in de kamer en pak een stoel erbij! Doe jij mee?

Hoe werkt het? Je kunt als Jumplid live meedoen aan deze workshop. In de week voor zaterdag 13 juni ontvangen alle jumpleden van ons een link naar deze workshop via de nieuwsbrief. De workshop wordt gegeven via Zoom, hoe jij mee kan doen, leggen wij in diezelfde mail uit. De live stream wordt opgenomen en na de workshop gedeeld op de sociale media kanalen van Het Nationale Ballet. Alleen de workshop wordt gedeeld, het gedeelde scherm van Zoom niet. Wil jij tijdens de workshop niet te zien zijn? Dan kan jij jouw camera uit zetten of volg je de workshop later via de social media van Het Nationale Ballet. Ontvang jij nooit een nieuwsbrief van ons? Mail dan naar jump@operaballet.nl

Ik kan niet? Dat is geen probleem de workshops worden opgenomen en op de sociale media kanalen van Het Nationale Ballet gedeeld. Je kan dus ook op een later moment nog de workshop volgen. 

Wat: Digitale Dansdag
Waar: Thuis
Wanneer: Zaterdag 13 juni
Hoe laat: 7-10 jaar 11:00 - 11:45 uur, 11+ jaar 12:00 - 13:00 uur
Hoe: Via een Zoom live stream