Het Nationale Ballet dicht

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor Het Nationale Ballet?

28-05-2020

Start kaartverkoop najaar seizoen 2020/2021 is uitgesteld tot nader order. Wil jij op de hoogte blijven? Houd dan de site en nieuwsbrief van Nationale Opera & Ballet in de gaten.

28-04-2020

Het is jou vast niet ontgaan: het coronavirus is in Nederland. Dit betekent dat er bij jou thuis veel veranderd, maar wat betekent dit voor Nationale Opera & Ballet?

Alle theaters moeten dicht, dus ook het onze. Alle voorstellingen die in deze periode op het toneel zouden staan, zijn afgelast. De Junior Company gaat dus niet meer op tournee met Unboxing Ballet II en Grimm. Heb jij kaartjes gehaald voor een voorstelling? Dan wordt er contact met jouw opgenomen, let op deze mail kan soms in de spambox terrecht komen. Daarvoor in de plaats kan je wel elke week een nieuwe ballet- en operavoorstelling streamen.

Naast de voorstellingen worden ook alle activiteiten afgelast, van een groot opera festival tot en met de rondleidingen. 

Daarnaast kunnen wij nu allemaal niet meer naar onze balletles! Hoe gaan wij overleven zonder onze grootste passie?! Nou wij hebben goed nieuws! Veel balletscholen gaan online balletlessen geven. Deze lessen geven ze in vele vormen, de ene school heeft een livestream de andere school stuurt filmpjes naar hun leerlingen. Doet jouw school hier niks aan? Wees niet getreurd en zijn veel scholen die balletlessen op YouTube zetten (bijvoorbeeld De Haarlemse baleltschool, Balletschool Cabriole, Balletschool Attitude, New Choreographic Design, en vele andere scholen). Zo kan jij na thuislessen toch nog even dansen. Alleen nu in jouw slaapkamer.

Toneel